Vallejo Textile Color Violet
  • Vallejo Textile Color Violet

Vallejo Textile Color Violet 60ml

4,90 €
Z DDV

Vallejo Textile Color so barve za tekstil. So briljantne in trajne barve na vodni osnovi, ki se posušijo na tkanini in tvorijo mehko, žametno teksturo.

VT036
Količina

Vallejo Textile Color so barve za tekstil. So briljantne in trajne barve na vodni osnovi, ki se posušijo na tkanini in tvorijo mehko, žametno teksturo. Barve so primerne za vse tkanine, vključno s tistimi, ki niso predprane. Vallejo Textile Color ni potrebno fiksirati z likanjem. Največjo oprijemljivost na tkanino dosežete tako, da se barve sušijo na materialu 48ur. Pobarvane tkanine operete na kratkem programu na max. 40ºC.

Barve lahko uporabimo neposredno, brez redčenja, lahko pa jih razredčimo, vendar je pomembno, da ne presežemo 20-odstotnega razmerja redčenja, saj bi to povzročilo rahlo izgubo oprijema. Textile Medium, se priporoča kot razredčilo (namesto vode), ker ne bo vplival na kakovost in lastnosti oprijema barv.

Barvo lahko nanašate čopičem, gobico, valjčkom, airbrushom itd. Za nanos z arbrushom lahko Textile Color razredčite z Airbrush Thinnerjem. Priporočamo razmerje 2:1 za uporabo pri airbrushu s premerom od 0,2 do 0,3 mm. Tlak kompresorja je potrebno nastaviti na približno 1 kg.

Vallejo Textile Color ne vsebujejo sledi najpogostejših alergenov, kot so mlečni izdelki, jajca, lateks, gluten, oreščki in školjke. Barve za tekstil niso vnetljive in ne vsebujejo topil.

Barve so izdelane v skladu s predpisi EGS. 

VT036

Določene reference