Airbrush dodatna oprema

AIRBRUSH DODATNA OPREMA

Za uspešno delo z airbrush pištolo, je poleg vira zraka in barve, potrebna še vrsta pripomočkov, ki so nepogrešljivi, vam olajšajo delo, ali pa omogočajo različne metode dela in postopke, ki drugače ne bi bili izvedljivi. Za delo z airbrush pištolo boste potrebovali primerno cev, regulacijo pritiska, morda različne pnevmatske nastavke / adapterje, hitre priključke in spojke, pripomočke za čiščenje airbrusha, dodatne posodice za airbrush in barvo, pinstripe čopiče, čopiče za detajle in očrtovanje, maskirne folije, rezila in nožke za izrez šablon, ter maskiranje in druge airbrush pripomočke, materiale in naprave, ki vam olajšajo delo.

Obstaja 82 izdelkov

Prikazano 1-30 od 82 izdelkov

Mešalnik Za Barve

8,50 €

Baterijski mešalnik za barvo. Na mešalnik le pritrdite sterilno mešalno paličico in mešalnik je pripravljen za mešanje. Sterilne mešalne paličice so pakirane po 30kom. Najdete jih v naši ponudbi.

2 x AA bateriji nista priloženi

Fimotool HS-1

6,90 €

Nujno potrebni pripomoček za začetnike kot tudi profesionalce. Hitro spojko oziroma hitri priklop za airbush pritrdite med cev in vaš airbrush.
Nastavki: 1/8 cole (G) ženski in 1/8 cole (G) moški.

Fimotool VP-1

7,02 €

Fimotool VP-1

Ventil za hitro nastavitev pritiska na airbushu. Zelo uporabna zadeva pri risanju detajlov. Pritrdite ga direktno na vaš airbrush.
Nastavki: 1/8 cole (G) ženski in 1/8 cole (G) moški.