Vallejo barve za modelarstvo

VALLEJO BARVE ZA MODELARSTVO

Vallejo barve za modelarstvo so obstojne akrilne barve, ki vsebujejo posebno smolo za odličen oprijem na plastične površine in kovino. Barve so zelo priljubljene v modelarstvu in barvanju maket.

Obstaja 32 izdelkov

Prikazano 1-30 od 32 izdelkov

Vallejo Model color

3,00 € Od

Celotna paleta Model Color barv je na voljo v 17ml plastenkah s pokrovčkom za doziranje po kapljicah. 8 metalnih pigmentov v alkoholni bazi pa je na voljo v 35 ml plastenkah s pokrovčkom z varovalom za otroke.

Vallejo Model Air

3,00 €

Model Air je sistem 135 akrilnih barv na vodni osnovi, razvitih posebno za airbrush tehniko barvanja maket in modelov. Formula vsebuje novo akrilno smolo, ki ponuja izredno odpornost, moč in trdoto. Celotna paleta Model Air barv je na voljo v 17ml plastenkah.

Vallejo Pigmenti

13,90 €

V ponudbo smo vključili pet setov pigmentov. Vsak set vsebuje štiri barve pigmentov v 35ml stekleničkah. Pigmenti v setih so izbrani za ustvarjanje različnih efektov pri dioramah, modelih, figurah, itd.

Vallejo Stil Water

11,90 €

Vallejo Stil Water je prozorna samonivelirna tekočina, ki se tudi na nepravilnih površinah enakomerno razlije in da učinek mirujoče vode. Nanesite v več finih plasteh, ki ne presegajo 3mm debeline, da se preprečijo razpoke ali mehurčki v procesu sušenja.

Pakiranje 200ml.