Createx Classic Airbrush Barve

CREATEX CLASSIC AIRBRUSH BARVE

CREATEX Classic airbrush barve na vodni osnovi primerne za podlage, kot so tekstil, usnje, kovina, les, keramika, platno, plastika, stene,nohti,... Barve so obstojne in odporne na vodo, ko so suhe. Nanašajo se z airbrushi ali čopiči. CREATEX© Classic, univerzalni airbrush barvni sistem na vodni osnovi, je primeren skoraj za vsako podlago in je že pri prvem testiranju, ki ga je objavil vodilni nemški časopis Airbrush Total, prejel najboljše ocene: “CREATEX© Classic je vodotopen, brez topil, primeren skoraj za vse podlage, zelo dobro se oprime papirja, platna, tekstila, usnja, stekla, lesa, plastike, kovine…” (Originalni citat Airbrush Total, št.2/1994)

Obstaja 28 izdelkov

Prikazano 1-28 od 28 izdelkov

Gloss Top Coat 60ml

6,50 €

Gloss top coat je zaščitni povrhnji lak za sijajni končni izgled. Nanesite ga preko dobro posušene poslikave. Obstojen je na skoraj vseh podlagah: papirju, platnu, tekstilu, usnju, steklu, lesu, keramiki, plastiki, kovini…

Balancing Clear 4030

11,90 €

Createx Balancing Clear 4030 je bistra uretanska barva na vodni osnovi. Dodajte Balancing Clear 4030 katerikoli barvi Createx, da optimizirate pretok ali povečate oprijem in vzdržljivost na trdih ali neporoznih površinah. Pakiran v 60ml.