Kategorije

Išči

PayPal

Vallejo Model color

Vallejo Model color

Celotna paleta Model Color barv je na voljo v 17ml plastenkah s pokrovčkom za doziranje po kapljicah. 8 metalnih pigmentov v alkoholni bazi pa je na voljo v 35 ml plastenkah s pokrovčkom z varovalom za otroke.

Več podatkov


2,80 € z davkom

 

NAVODILA ZA DODAJANJE RAZLIČNIH ODTENKOV V KOŠARICO:

- pod zavihkom PRENOS odprite "Vallejo Model Color barvna karta" kjer imate prikazane vse odtenke   in številke posameznih odtenkov

- v okenčku pod ceno izdelka izberite številko odtenka, ki ga želite

- izberite količino in pritisnite "Dodaj v košarico" 

Model Color barvni sistem vsebuje 206 različnih akrilnih barv in obsežen izbor dodatnih sredstev ter lakov, ki so izdelani posebno za poslikave maket, miniatur in modelov. Barve so bile izbrane po nasvetu najboljših modelarjev iz različnih držav. Barve, ki ustrezajo RAL, RLM in Federal Standard so posebej označene (Prosimo poglejte v zavihku Prenos "Vallejo Equivalent Values").

 

Model Color akrilne barve so barve z trajnimi pigmenti in so oblikovane za modelarstvo; vse barve so hitro sušeče in prekrivne z izjemo fluorescentnih, ki so polprekrivne in transparentnih barv. Posamezne barve, kot so metalni pigmenti v alkoholni bazi, vsebujejo tudi nekaj kovinskih pigmentov na osnovi alkohola, za še boljši efekt.

Sestava Model Color akrilnih barv za maketarstvo omogoča izjemno gladke in enakomerne nanose brez sledi potez čopiča. Barve, razredčene z vodo ali mat medijem, se nanašajo na podlago z mokrim čopičem v tankih plasteh, da se doseže globino in senčenje. Model Color barve se prav tako lahko mešajo z ostalimi mediji za glazure in večplastne aplikacije. Za več informacij v zavihku prenos, glejte tudi "Pogosta vprašanja".

Formula Model Color akrilnih barv na vodni osnovi je bila posebno razvita za nanašanje barve na specifične podlage, kot sta kovina in plastika, kljub temu pa je izdelek nestrupen, nevnetljiv in brez zdravju škodljivih hlapov. Napake lahko takoj po nanosu popravite z vodo ali alkoholom. Se hitro sušijo in imajo mat končni izgled. Na čas sušenja vplivajo tudi številni drugi dejavniki, kot so temperatura, vlažnost zraka in trenutne razmere na delovnem mestu. Akrilne barve za modelarstvo so na dotik suhe skoraj takoj, vendar lahko vsebnost vode v barvi izhlapeva do nekaj tednov.

So zelo pigmentirane, hitro sušeče in vodoodporne, ko so suhe. Vse barve se lahko mešajo med seboj in razredčijo z vodo.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno

Akcija

Vsi