Kategorije

Išči

PayPal

Wicked Detail Carmine

Wicked Detail Carmine

Wicked airbrush barve so "utra-high performance" barve primerne za čisto vse površine. Barve so namenjene predvsem detaljnim poslikavam, saj so pigmenti extra fino mleti.

Več podatkov


8,90 € z davkom

6063-60

Vsi modeli na slikah so barvani z Wicked airbrush barvami na belo podlago. V primeru barvanja na črno podlago se odtenek malo spremeni. Za ogled barvne karte kliknite na zavihek prenos.

 

Barve so zelo odporne na vse vplive okolja. Primerne so tako za poslikave avtomobilov kot tudi tkanin, skratka za vse površine. Wicked barve lahko uporabljamo direktno iz stekleničke z airbrushem s šobo od 0.20 mm dalje. Vsebujejo nekaj topil za večjo odpornost, boljši pretok, atomizacijo in preprečevanje sušenja barve na šobi airbrusha. Barve lahko še dodatno redčimo z W100 Wicked Reducer ali 4011 AutoAir Flash Reducer. Redčimo jih lahko v poljubnem razmerju saj barva z redčenjem ne izgublja lastnosti. Obdelava s toploto je potrebna le na tkaninah, pri poslikavah na avtomobile je priporočljivo lakiranje.

 

"Utra-high performance" barve primerne za čisto vse površine


  • V Createx Wicked airbrush barvnem sistemu so barve primerne predvsem za detajle in za uporabo z airbrushi majhnih šob.
  • Barve vsebujejo majhen delež topil za boljšo viskoznost in preprečevanje sušenja barve na šobi airbrusha. Vsebujejo manj kot 1% VOC.
  • Uporaba : Airbrush 0,20 mm ali več, z ustreznim redčenjem tudi 0.15 mm brez problema
  • Redčenje : Airbrush - redčenje po želji, odvisno od velikosti šobe z W100 Wicked Reducer ali 4011 AutoAir Flash Reducer

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno

Akcija

Vsi