Kategorije

Išči

PayPal

AIRBRUSH PIŠTOLETu je 43 izdelkov.


Airbrush je majhna, zelo natančna brizgalna pištola za nanašanje barve. Airbrush ali zračni čopič deluje tako, da s hitrim potiskanjem zraka skozi Venturijevo cev povzroči podtlak in s tem vsesavanje barve iz rezervoarja. Airbrush barvo zmeša z zrakom in jo potisne skozi zelo fino šobo, ki jo razprši v zelo drobne kapljice. Airbrush lahko uporabljate na vseh podlagah.

Obstajajo tri različice mahanizmov za nadzor mešanice zraka in barve. Pri preprostejšem mehanizmu "Single action" je možno kotrolirati zgolj dovod izpuščenega zraka, pri drugem bolj izpopolnjenem mehanizmu "Double action" je možno s sprožilcem sočasno nadzorovati tako dovod izpuščenega zraka, kot tudi dovod barve. Tretja različica airbrusha je tako imenovani Turbo Airbrush izdelek podjetja Paasche, le-ta ima poleg nadzora zraka in barve tudi mehanizem, ki s pomočjo zraka z relativno visoko frekvenco premika koničasto iglo naprej in nazaj kar omogoča najnatančnejši nanos barv in izris zelo tankih linij.

V času od izuma airbrusha so se razvile različne tehnike uporabe tega orodja. Osnoven način uporabe airbrusha omogoča stik več barv brez jasnih robov, ena barva se počasi preliva v drugo. Slike dajejo občutek plavanja nad podlago in so brez jasnih mej med barvami. Zato se je to orodje uveljavilo na različnih področjih kot so avtomobilska industrija, steklarska in keramična industrija, slaščičarstvo, poslikave motorjev in čelad, restavriranje, proizvodnja umetnih vab, bodypainting, airbrush tattoo, profesionalni makeup, poslikave nohtov, poslikave sten, itd.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno

Akcija

Vsi