Kategorije

Išči

PayPal

PROGRAM ZVESTOBENi izdelkov.

- Zakaj program zvestobe?

Program zvestobe smo zasnovali, z mislijo na naše zveste kupce, v želji da se zahvalimo za zaupanje in kupovanje na Airbrush.si. Naše zveste kupce želimo nagraditi za vsak nakup na Airbrush.si.

Naš program zvestobe je zelo enostaven, med nakupovanjem na Airbrush.si boste prejemali točke zvestobe, ki jih boste lahko vnovčili pri naslednjem nakupu v naši spletni trgovini.

Program zvestobe je dodatni bonus k vašemu nakupovalnemu doživetju na Airbrush.si in eden od načinov, da se vam zahvalimo za vašo zvestobo.


- Kako program zvestobe deluje?

Vsakič ko opravite nakup prejmete določeno število točk zvestobe glede na skupni znesek nakupa, brez poštnin in DDV. Točke se seštevajo in jih lahko pri naslednjem nakupu vnovčite. Program zvestobe deluje samo za registrirane uporabnike Airbrush.si.

Točke zvestobe se bodo odštele iz vašega skupnega zneska v primeru vračila izdelka, ki ste ga kupili. V primeru, da ste pri nakupu uporabili za plačilo točke zvestobe, boste ob vračilu izdelka nazaj dobili znesek zmanjšan za vrednost števila točk zvestobe glede na ceno izdelka.


- Vrednost točk zvestobe

Trenutno boste za vsak 1,00 EUR, ki ga porabite za nakup na Airbrush.si prejeli 1 točko. Vrednost vsake točke je 0,05 EUR in jo lahko vnovčite pri naslednjem nakupu. Npr. pri nakupu za 50,00 EUR prejmete 50 točk, ki so pri naslednjem nakupu vredne 2,50 EUR. Točke ne morete pridobiti za izdelke, ki že imajo obračunan popust.

Pridržujemo si pravico, da vrednost točk zvestobe spremenimo kadarkoli. Vrednost, ki je napisana na tej strani v času nakupa bo vedno veljavna.


- Vnovčitev točk zvestobe

Če imate točke zvestobe, lahko z njimi plačate nakup na Airbrush.si.

Pri zaključevanju nakupa, kjer izbirate način plačila, se bo pojavila možnost za nakup s točkami. Če točk nimate dovolj za plačilo celotnega nakupa, boste morali vseeno izbrati še drug način plačila.


- Minimalni nakup za vnovčitev točk zvestobe

Trenutno je minimalni nakup pri katerem lahko vnovčite točke 20,00 EUR.

Svetujemo vam, da to stran obiščete pogosteje, ker lahko kadarkoli spremenimo to pravilo.


- Pravila uporabe

- program zvestobe je samo za registrirane uporabnike Airbrush.si
- točke zvestobe lahko prejmete in vnovčite le pri spletnem nakupu
- za točke ne vračamo denarja in so neprenosljive
- točke zvestobe za preklicana naročila se brišejo


Pridržujemo si pravico, da pravila programa in sam program kadarkoli spremenimo brez predhodnega opozorila.

Če imate dodatna vprašanja nas vedno lahko kontaktirate in naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali.

V tej kategoriji ni izdelkov.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno

Akcija

Vsi